Starters zijn ge-wel-dig!

Bijgewerkt op 15 november 2021
2 min  leestijd
1127
Image
Startende ondernemers

Start je in 2019 met ondernemen of ben je net begonnen? Ge-wel-dig. Jij droomt, durft en doet. Ga voor een nóg sterkere start met het Stappenplan voor een succesvolle start, barstensvol tips en slimme to-do’s.  

Starten is rennen, vallen en weer opstaan. Soms voelt het alsof je drie banen tegelijk hebt. Maar… starten loont! De vrijheid, de trots en de likes. Of je nu start als bv, v.o.f. of als zzp’er: ondernemen is leuk!

“Natuurlijk moet je soms naar anderen luisteren, maar vaak gewoon naar jezelf. Jouw mening is de beste.” Karlijn Beekmans van Bar Hotel Karel

De top 67%: dat ben jij!

33% van de ondernemers stopt (al dan niet gedwongen) binnen vijf jaar. Jij hoort natuurlijk bij die andere 67%. Je hebt focus, je werkt samen, je vindt en bindt topklanten en je wilt groeien. Jouw mindset? ‘Kom maar op met die toekomst!’  

Check het Stappenplan

Twijfel je af en toe toch? Kan je focus scherper? Kom je niet écht in actie? Het Stappenplan is de gratis tool voor een nóg sterkere start. Met tests, tips en doe-artikelen waarbij je persoonlijke tips, oefeningen en to-do’s kunt opslaan en afvinken. Bijna 2.200 ondernemers gingen je al voor.

Ja, ik ga naar het Stappenplan

Ondernemers brengen elkaar verder

We geven je graag rugwind bij je start, bijvoorbeeld met het Stappenplan. En: laat je inspireren door ondernemer Karlijn Beekmans:

Starterservaring Bar Hotel Karel

Karlijn Beekmans is sinds 2017 eigenaar van Bar Hotel Karel, een koffiebar en hotel met vier kamers: “Ik maak schoon, doe de administratie, bak taarten, haal bloemen, doe de was en drink koffie met gasten. Elke dag is anders. Natuurlijk is het niet altijd leuk, maar ik doe waar ik een passie voor heb.”

 

Image
zakelijke rekening afbeelding

Zakelijke rekening nodig?

Open je rekening online of in de app al in 5 minuten

1e halfjaar € 0,00

Meer over bedrijf starten

Meer over bedrijf starten